onsdag den 3. februar 2010

Om det at lykkesSucces er altid noget midlertidigt, men i øjeblikket findes succesen. I nuet findes erkendelsen af succes. Der findes ingen garanti for, at det stadig vil være en succes i morgen eller nogensinde bliver det igen. Succes afhænger af øjnene der ser. Men man skal aldrig overlade sin lykke i andre menneskers varetægt. For sand lykke er ikke at lykkes i andres øjne – men i sine egne. Ingen anden anerkendelse er lige så stor. Hvis man ikke har den, så vil ingen anden anerkendelse nogensinde havde nogen betydning.

Succesen er altid størst, når man intet har. Mennesket med den mest ulykkelige skæbne kan hurtigt føle en meget større lykke end det menneske, hvis liv har været en leg. Livet har været for let. For når man ikke har mærket livets brutalitet, så kan det også være svært at mærke livets skønhed. For i enhver stor sorg eller ulykke findes der også et håb om forandring. Et håb om noget anderledes. Når det håb bliver til virkelighed, så kan man tale om succes og om at lykkes.

2 kommentarer:

Ivan sagde ...

Mine ynglingslinier i den sang tilhører;Mike Shinoda:
>>> And I was fighting through every ryhme tighting up every line
Never resting the question and I was out of my mind
And it finally came time to do it or let it die
So put the chips on the table and told me to let it ride! <<<
En fed måde at beskrive den perfektionistiske stræben, en hvileløs higen efter det perfekte - jeg ser selve processen blive beskrevet her - og det aller vigtigste, nemlig det punkt hvor man slipper ens projekt, og lader tvivlen råde,.

Louise sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig – det er en meget rammende beskrivelse af følelsen af den endeløse stræben efter perfektion. Selvom jeg nu også godt kan lide omkvædet: "We made it even though we had our backs up against the wall"! Mange tak for din kommentar! :-D