søndag den 14. marts 2010

10 fordele ved at eje en fed bil

Hvis jeg skulle have en fed bil, som kostede en masse penge - så skulle det helt klart være en Ford Mustang! Ingen bil er mere cool – ikke engang en Ferrari, en Porsche eller en Cadillac. Jeg forestiller mig umiddelbart, at det skulle være en af de her:

(Til almen oplysning så kan jeg bemærke, at der er flere billeder af Ford Mustangs, hvor letpåklædte damer prøver på at stjæle rampelyset fra det smukke vidunder! Bare se det her grove eksempel, hvor man næsten ikke kan se bilen!)

For hvilken anden bil skulle det ellers være værd at ligge søvnløs over eller bekymre sig om, mens man handlede ind i Føtex eller var ude og spise en god middag med vennerne? For der følger visse privileger med, når man ejer en fed bil – her er et lille resume over de nye potentielle servicemuligheder:

1. Du kan lægge mærke til den smukke udformning af bilens bagende, når den accelerer og kører hurtigt væk med et par glade unge fyre bag rattet - der allerede har opdaget, at I også deler den samme musiksmag.

2. Nogle har udsmykket din bil med nogle ekstra og knapt så smukke detaljer, mens du var væk – den slags service får man ikke nødvendigvis med en almindelig bil.

3. Din forsikring koster nu lige så meget om året som en mindre og billigere ny bil – det er da super blæret!

4. Det er nu tilladt at købe en hel garderobe med logoer, som matcher din bil – hvilket aldrig har været god stil med andre biler som f.eks. Lada.

5. Der er nu plads til hele dit ego inde i bilen!

6. Du får et godt kendskab til den offentlige transport og kan tale med om, hvor upålideligt DSB kører og hvor latterlige deres sæsonbestemte undskyldninger er for deres konstante aflysninger - da du ikke tør efterlade vidunderet på nogen almindelig parkeringsplads (dvs. uden en vagt, et hegn og en bom).

7. Du er med til at finansiere velfærdsstaten, da sådan en bil bidrager med en masse afgifter til statskassen.

8. Du får tjekket, hvor lovlydig du egentlig er, når diverse unge (i deres toptunede ombyggede Opel Kadetter med spoilere på bagenden) signalerer til dig, om I ikke skal køre om kap.

9. Du får hurtigt en god viden omkring dit bilmærke - da ingen kan eje en fed bil (her en Mustang) uden at vide, hvordan (
Boss) modellen fra 1969 ser ud!

10. Du støtter den trængte rederibranche og din lokale mekaniker, hver gang bilen skal synes – da samtlige reservedele skal specialimporteres fra den anden side af kloden.

Ingen kommentarer: