søndag den 1. februar 2009

Action Philosophers! - en filosofisk tegneserie


Jeg ville også lige gøre opmærksom på tegneserien Action Philosophers! af Evil Twin Comics. Action Philosophers! tager udgangspunkt i alle de store filosoffer og kan købes her. Men man kan også læse nogle udvalgte historier med f.eks. John Stuart Mill, Rene Descartes og førsokratikerne helt gratis på nettet - dem finder man her.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

In my opinion you are not right. I am assured. I can prove it. Write to me in PM, we will talk. [url=http://cgi2.ebay.fr/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=acheter_levitra_ici_1euro&acheter-levitra]acheter levitra[/url] In my opinion the theme is rather interesting. Give with you we will communicate in PM.

Louise sagde ...

Smukt, kritisk spam – det er bare ærgerligt, at det er postet i et af mine få blogindlæg, som man ikke kan være decideret uenig med.

vhs sagde ...

Hæ! Det er da lidt sjovt. Jeg har aldrig stødt på en så kritisk robot-spam før. De plejer at starte med ros og samtykke. Jeg synes den her er smartere - det er da mere pirrende end "I totally agree with the above. Click here for..."

Louise sagde ...

Nej, det har jeg heller ikke stødt på før. Hvis det havde været et andet blogindlæg, så kunne jeg måske også godt have brugt den som en god undskyldning for at forsvare eller uddybe mit blogindlæg – men det er desværre bare en reklame for nogle tegneserier – hvilket ikke rigtig giver anledning til nogle store filosofiske diskussioner. Mange tak for din kommentar! :-D

vhs sagde ...

okay, så blev den åbenbart sur :)

Louise sagde ...

Ha ha! Ja, det kunne se sådan ud, men nu har jeg altså tilladt mig at slette kommentaren – jeg syntes ikke rigtig, at reklamen havde nok filosofisk relevans! ;-D