mandag den 27. oktober 2008

Uspektakulære vaner

Jeg er blevet tagget igen - denne gang af Cegebe/Christoffer, som dog er lovligt undskyldt, da han sikkert ikke ved, hvordan jeg har det med kædebreve og lignende. Reglerne er således:

Link til din tagger.
Nævn reglerne i din blog.
Fortæl om seks af dine særlige vaner.
Tag seks andre bloggere.
Læg en besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget.

Jeg har desværre ikke nogen super fascinerende mærkelige vaner, men jeg kan da godt nævne et par af de mere kedelige slags:

1. Jeg fokuserer altid på de positive aspekter af livet - frem for de negative. Negative mennesker forveksler ofte denne vane med at være naiv/dum.

2. Jeg bruger enormt mange udråbstegn, når jeg skriver (specielt i breve)!

3. Hvis jeg taler med en person, som jeg ikke kender særlig godt, men som jeg rigtig godt kan lide, så har jeg en irriterende vane med ikke at se personen i øjnene, mens jeg taler med vedkommende. Hvilket ikke er særlig hensigtsmæssigt, da den manglende øjenkontakt hurtigt kan misforstås som et tegn på, at man enten lyver eller ikke er interesseret i, hvad vedkommende siger. Det problem har jeg også før omtalt i mit blogindlæg Udadvendt versus genert.

4. Jeg må næsten altid tjekke, hvorvidt jeg rent faktisk har låst døren, inden jeg tager af sted. Hvis man spekulerer lidt for meget over diverse ting, så kan det være svært at lægge mærke til diverse små detaljer, som f.eks. hvorvidt man låste døren eller bare lukkede døren. Bare for at bekræfte vanens nødvendighed, så glemte jeg faktisk også at låse døren for to-tre år siden.

5. Jeg taler, ifølge visse rare bekendte, uafbrudt – hvilket øjensynlig også kan udgøre en vane. Selvom det dog skal nævnes i mit forsvar, at de var i tvivl om, hvorvidt det nødvendigvis var en negativ vane.

6. Jeg sender ALDRIG kædebreve videre - beklager. Heldigvis, så rummer det her ingen form for ubehagelige trusler - i modsætning til de mange tons kædebreve, som diverse mennesker har sendt til mig igennem årene.

3 kommentarer:

C. Gertz Bech sagde ...

Nå, for den, jeg vidste ikke, at kæde-ting var i lav kurs heromkring. Beklager - men OK, den her kan ikke have været så slem igen, siden du rent faktisk tog den op ...

(Fik jeg nævnt, at alle, der har deltaget i kæden, uden undtagelse har tjent en formue på islandske bankaktier, mens en blogger i Nørresundby, der brød kæden, fik piftet sin cykel?)

Bitter Blog sagde ...

Punkt 1: Jeg har et realistisk syn på livet fremfor et idealistisk. Positive mennesker forveksler ofte denne vane med at være negativ ...

Louise sagde ...

@Christoffer: *G* Gad vide, hvordan de har tjent en formue på islandske aktier? :-D Men du skal overhovedet ikke beklage noget som helst - jeg er da meget beæret over, at du har tagget mig! :-D

@Bitter Blog: *G* Nej, verden er desværre ikke så idealistisk indrettet! :-D