onsdag den 2. maj 2012

Stilrent design i høj kvalitet med praktisk anvendelse 2

Jeg elsker godt design i høj kvalitet og hvad er bedre end, når flot design også har en praktisk anvendelse i hverdagen?

Flos Miss K af Philippe Starck

Miss K lampen fra Flos er designet af Philippe Starck i 2004 og er blevet meget populær pga. dens unikke design og dens behagelige lys. Den hvide inderskærm gør, at lyset bliver reflekteret blødt i sølvet på indersiden af skærmen og dermed kan man ane inderskærmen igennem yderskærmen afhængig af lysmængden. Lampen har en lysdæmper med lys i, så den altid er let at finde i mørket. Miss K har blandt andet vundet Red Dot Award.


Volthers Corona Spectrum stol

Corona stolen er designet af Poul M . Volther og af møbelproducenten Erik Jørgensen. Stolen der oprindeligt er fra 1964 er opkaldt efter den lysende ring omkring solen, der optræder ved en fuldstændig solformørkelse. På billedet er den nyere hvide model med turkis stel, men stolen findes også i 4 andre farver stof samt i sort læder. Corona er uden sammenligning Volthers mest kendte møbel.
KitchenAid køkkenmaskine Artisan

KitchenAids køkkenmaskine blev udviklet i USA i 1919 og i 1937 gav designeren Egmont Arens køkkenmaskinen det nuværende udseende. Maskinen har vundet utallige designpriser og kan ses på flere museer verden over blandt andet Museum of Modern Art i New York. Køkkenmaskinen har 10 hastigheder (5 års garanti på motoren) og så medfølger der et fladt piskeris, et piskeris og en dejkrog. Køkkenmaskinen kan fås i næsten 20 forskellige farver og derudover kan man også købe alverdens ekstra udstyr efter ens behov.
Samsung side by side køle-/fryseskab

Samsung har kombineret deres unikke twin cooling system, som holder maden frisk længere med et smukt design. Amerikanerkøleskabet har ismaskine og koldt vanddispenser på fronten, døralarm, no frost funktion (automatisk afrimning) og et digitalt LED-display så man let kan holde øje med temperaturen i begge skabe. Cabinet Smart Multi-Flow systemet sikrer, at temperaturen hurtigt bliver ens i hele køleskabet, når du fylder den med nye produkter. Amerikanerkøleskabet kan fås i forksellige størrelser, men de er alle klassificeret som A+. For dem der har lyst til at bruge endnu flere penge på et amerikanerkøleskab, så kan man også få det med en energibesparede luge (minibar) så man hurtigt kan få adgang til de kolde drikkevarer uden at skulle åbne hele skabslågen. Fås både i stål og i den praktiske børnevenlig stålimitation silver (hvor fingreaftryk er mindre synlige).


Georg Jensen køkkenrulleholder Alfredo

Køkkenrulleholderen er designet af den argentinske designer Alfredo Häberli og udført i stål og er 32 cm høj. Serien Alfredo er blandt andet blevet nomineret til Bo Bedres designpris i 2012 og det er også allerede begrænset, hvor man kan købe køkkenrulleholderen.


Holmegaard Gracious vasen

Graciousvasen er designet af en af Danmarks mest prisbelønnede designere Knud Holscher for Holmegaard. Vasen er i klart mundblæst og poleret glas og er ifølge designeren inspireret af et legende univers og de frodige bløde former fra 50'erne. Vasen er desværre ikke længere en del af Holmegaards produktion, men kan dog stadig købes flere steder (ofte på udsalg).


Louis Vuitton Greta

Greta tasken fra Louis Vuitton er i hvid multifarvet kanvas og kalveskind med guldbelagte detaljer. Tasken har lynlås og indvendigt har tasken rødt for med to lommer og en D-ring. Der medfølger også en skulderstrop. Tasken kan også fås i sort multifarvet kanvas.


Læs også det første blogindlæg Stilrent design i høj kvalitet med praktisk anvendelse.

1 kommentar:

Unknown sagde ...


Jeg fik stol dette fra dette site