lørdag den 23. april 2011

Stilrent design i høj kvalitet med praktisk anvendelse

Jeg elsker godt design i høj kvalitet og hvad er bedre end, når flot design også har en praktisk anvendelse i hverdagen?

Samsung LED-TV

Årets tv i High-Fi-Klubben i 2010/2011. Flot design i hvid højglans med en dybde på 3 cm og indbygget netværksfunktion. Kombinationen af den høje opløsning sammen med en af markedets bedste 3D effekter giver en meget realistisk billedegengivelse af virkeligheden. Menusystemet er overskueligt, men ikke altid lige logisk i kombination med HD-optager af samme mærke. Tv'et fås også i en rigtig 3D-udgave.
Louis Vuitton Idylle Elégie

Louis Vuitton har skabt 3 forskellige håndtasker i deres klassiske og elegante idylle-serie. Heriblandt er den meget rummelige og praktiske Elégie med seperate rum, lynlås og plads til mere end A4-størrelser, hvilket gør den ideel til arbejdsbrug. Tasken er af kalveskind og canvas og kan fås i tre farver: encre, sepia og fusain (som nedenfor).


Iphone 4

Apples guldæg iPhone 4 fra 2010 har (udover den indbyggede mobiltelefon) en touchskærm med en skærmopløsning på 969 gange 640 pixels og et virtuelt tastatur. Telefonen er lavet af forstærket glas, hvilket vil sige, at skærmen er 30 gange hårdere end almindelig plastik og indkapslet i rustfrit stål. Telefonen har også SMS, MMS, videotelefon, Ipod og to kameraer: et på forsiden og et på bagsiden, hvoraf det sidstnævnte er på 5 megapixel. Hvilket også gør det muligt at optage HD-videofilm på 720p. Derudover har iPhonen også bluetooth, trådløst internet, kalender, webbrowser og en række internettjenester, såsom App-store og iTunes til køb af musik, spil, apps osv.

Loch Ness

Skrivebordslampe i hvid lakering på stålfod. 49 cm høj og med max. 50 Watt. Har lysdæmperfunktion og rød ledning.Geyser Maksimal armatur til køkkenet

Storkøkkenet kan nu flytte hjem til dig selv med dette armatur fra Geyser. Armaturet er med keramisk indsats og udført i krom med 5 års garanti mod dryp. Det aftagelige brusehovedet har to funktioner med brus og stråle, hvilket gør det lettere at vaske op eller at skylle ting af. Der medfølger et ekstra brusehoved og rør til montering.

Eric Bagger vandkaraffel

Vandkaraffel i elegant design med et stållåg med gennemsigtig plastic til at holde på isterningerne og limeskiverne.

Audi A3 Sportsback 1,6 TDI

Audi A3 Sportsback er Audis bredeste bil - selvom det også er en de mindste (bortset fra A3 og mini). Audi A3 kombinerer med sin 1,6 TDI-motor 23, 8 km på en liter dieselolie med høj kvalitet og rigtig gode køreegenskaber. For på trods af motorens mindre størrelse, så er stort set alle anmeldere enige om, at det bestemt ikke gør køreglæden mindre i Audien (medmindre du taler omkring 1600 kubik).

Ingen kommentarer: