fredag den 5. oktober 2012

Fantastiske København - 6 gode steder

Mit eget billede uden nogen form for redigering - Christiansborg.
(Mit eget billede uden redigering - Christiansborg.)

Cafe Norden

Cafe Nordens placering med udsigt til Christiansborg, Amagertorv, Storkespringvandet og Højbro Plads er perfekt i forhold til shopping på Strøget. Priserne er naturligvis også derefter, men heldigvis går priserne dog også hånd i hånd med den gode kvalitet. Jeg anbefaler gerne deres sandwichs. Åben alle dage fra 9 til 24. Østergade 61, 1100 København K.

The Ricemarket

Den thailandske restaurant ligger på Kultorvet og er lillesøster til michelinrestauranten Kiin Kiin (samme ejere) men modsat michelinrestauranten, så har The Ricemarket rimelige priser og så behøver man ikke at have bestilt bordet lang tid i forvejen. The Ricemarket har en fantastisk afslappende atmosfære og sammen med maden kan det virke næsten meditativt. Derudover har restauranten også spisesenge (som skal bestilles) deres egen øl og takeaway. Jeg anbefaler gerne den røde kokoskarry med kylling og jasminris. Åben 11.30 til 24. Hausergade 38, 1128 København K.

Reef N' Beef

Reef N’ Beef var den første restaurant i Europa dedikeret udelukkende til det australske køkken og ligger nu centralt i København mellem Tivoli, Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Restauranten er et fusionskøkken med et asiatisk præg og derfor kan man få alt fra krokodille, emu, kænguru til wagyu (kobe) og barramundi. Stilen i restauranten såvel på menukortet er moderne og frisk krydret med bushfood og regnskovskrydderier i alle de varme farver. Jeg anbefaler gerne krokodillehalefileten. Åben fra 16 (16.30) til 23. Jernbanegade 4, 1608 København V.

Tony's

Tony's eget manifest beskriver egentlig meget godt den hyggelige italienske restaurant med det mafia (og Disney) inspireret navn:

"Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad & drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder... vi sørger for god vin & mad i pæne omgivelser - vi fortæller ikke lange historier om maden & kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse... Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os."

Jeg anbefaler gerne deres vitello tonnato og deres tiramisu. Åben fra 17.30 til 24. Havnegade 47, 1058 København K.

Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe har det hele: god stemning, god amerikansk mad og gode drinks. Det er masser at se på af rock-memorabilia og altid mange mennesker. Derfor er det almindeligt med ventetid, inden at man kan få et bord. Heldigvis har de et fantastisk cocktailkort og det kan man passende få ventetiden til at gå med. Jeg anbefaler derfor gerne deres drinks (også de alkoholfrie) og deres sidedishes som f.eks. deres kartoffelmos og deres twisted mac and cheese. Åben fra 10 til 24 (torsdag til 1 og fredag-lørdag til 2). Vesterbrogade 3, 1620 København V.

Agnes Cupcakes

Hvis man har lyst til en cupcake, så er Agnes Cupcakes helt klart the place to go. Agnes Cupakes har 30 forskellige varianter af de store cupcakes og 15 forskellige varianter i minicupcakes. Agnes Cupcakes har flere butikker i København - en i Magasin, en i Torvehallerne og en i Sværtegade. Jeg anbefaler gerne deres Red Velvet (rød kakao) og deres Lemon Meringue (citron med marengs). Åben 10 - 19 (lør 10- 17, søn 12 - 17) i Sværtegade. Sværtegade 2, 1118 København K.

1 kommentar:

Sara B. sagde ...

Tonys er virkelig et lækkert sted, og den beskrivelse du leverer, holder 100 procent. Stedet er autentisk og maden er fin :)